Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile urmatoare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre politica de confidentialitate a site-ului ancore.eu, detinut de Mihaita Manole. De asemenea, sunt prezente si cateva linkuri utile legate de acest subiect.

 

Prin intermediul acestui site nu sunt colectate date personale (sectiunea comentarii este dezactivata, la fel si formularul de contact).

Site-ul ancore.eu nu colecteaza date personale, avand sectiunea de comentarii si formularul de contact inactive. Poate colecta totusi datele voastre automat, numai pentru trafic şi statistici, cum ar fi ora si durata vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP – prin aplicația Google Analytics, ce poarta responsabilitatea colectării datelor.

Folosim Google Analytics/Google Adwords, servicii oferit de Google Inc. care generează statistici detaliate despre traficul pe un site web şi sursele traficului, şi care măsoară conversiile şi vânzările. Acestea folosesc “cookie-urile” stocate în computerul dumneavoastră pentru a ajuta la analiza modului cum utilizatorii folosesc site-ul ancore.eu.

Puteţi preveni sau opri instalarea şi stocarea de cookie-uri prin setările browserului, descărcând şi instalând în mod gratuit Opt-out Browser Add-on. În acest caz nu veţi putea folosi toate funcţiile siteului.

Cererile tale cu privire la datele personale trebuie adresate pe e-mail, la adresa info@ancore.eu si vor fi solutionate in termenul legal de 30 de zile.