Ce (nu) este hipnoza

Hipnoza nu este magie. Hipnoza nu este ceva “ce face” terapeutul, este un instrument psihoterapeutic care are la baza colaborarea. Hipnoza nu poate fi impusa. Hipnoza nu este asemenea unui medicament pe care il iei pentru a-ti lua durerea, nu anuleaza responsabilitatea clientului in ceea ce priveste travaliul, munca in directia schimbarii. In hipnoza nu iti pierzi controlul, nu devii unĀ robot controlat de altcineva. Sunt cu siguranta multe alte mituri de acest fel despre hipnoza.

Transa hipnotica este o stare pe care o experimentam toti, fara sa stim ca se cheama astfel, fara sa fim intr-un cadru anume. Cand citesti o carte, cand vezi un film, cand ramai pe ganduri si visezi cu ochii deschisi cel mai probabil experimentezi o stare specifica transei hipnotice. In cadrul psihoterapeutic acest gen de stari pot fi utilizate intr-o maniera strategica, pentru optimizarea personala.

  Director Web Corpuri de iluminat TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Promovat de Director Web TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-RO - Top siteuri din Romania LinkPlus Director Web SEO Romania Jocuri flash - Roportal Harta Romaniei